LUKE SEKSTEN: Band-reunions alt for mange år etter

 

Det hender jeg mener at gamle helter er tette i nøtta, og uansett hvor mye jeg liker dem må jeg si at dagens nyhet om at Beach Boys gjenforenes er slikt et åpenbart på trynet påfunn.

For det første: Både Dennis (han kjekke) og Carl (han litt mindre kjekke) Wilson er døde og begravet. Førstnevnte dessuten etter en relativt tragisk drukningsulykke ingen egentlig noen gang har funnet den fulle årsaken til.

For det andre: Det er femti år siden bandet ga ut Surfin’ Safari i 1962. Det er mulig at mye bra populærmusikk holder seg i femti år, men da er det stort sett fordi de originale konsertene og innspillingene er jævla bra. Ikke fordi en på død og liv skal drive å reunione seg i hytt og vær sånn uten videre.

Jeg mener det, en vil vel, innerst inne heller ha dette:

enn dette:

 

Sant?

Så. Er du frontfigur i det som forhenværende var et av klodens beste og mestselgende populærmusikkensembler? Går du med planer om å gjenforene en halvslapp konstellasjon, der en stor og viktig del av den opprinnelige konstellasjonen er døde? La det være. La fansen beholde det de allerede har, og la oss slippe slike nymotens påfunn. Dropp det. Dårlig idé. La være. Takk.

 

1 tanke på “LUKE SEKSTEN: Band-reunions alt for mange år etter

  1. Terje Nilsen (60 nylig) sa i et bursdagsintervju at han hadde slutta med både det ene og det andre… Helt enig at det burde de gamle helter også gjort. Men det var VELDIG artig å få oppleve Ian Anderson (jethro tull / han som sto/står på ett bein og spiller fløyte) for et par år siden. Men det var ingen reunion, det var/er et pågående band.
    Forresten: Nå er klokka 23.55 den 17. des. Hvor er luke søtten (sytten) ???

Legg igjen en kommentar